Udstyr din bil med Apple Carplay og mere

30 august 2021 Cecilie Mortensen

Har du en ældre bil, som godt kunne trænge til en lille opdatering. Det gælder som udgangspunkt også nye biler, som måske har en fin skærm, men uden særlige funktioner.

Hvis du f.eks. kører meget på de danske landeveje, kan det f.eks. være rart at have en håndfri løsning, når din telefon ringer. Dermed kan du altid snakke med familien, kunder eller samarbejdspartnere, mens du er på farten.

Her kan du vælge at få installeret Apple Carplay i din bil, så du har et opdateret og smart kommunikationscenter, som du kan bruge til mange flere ting.

Hvad kan du bruge Apple Carplay til i bilen?

Apple CarPlay er ikke bare smart. Det gør det også sjovere at køre bil. Du kan nemt koble på bilen med din smartphone. Her har du adgang til dine kontakter samt giver dig muligheder for at ringe og modtage opkald, mens du kører. Apple Carplay er ikke kun et kommunikationsværktøj. Det er et multimediecenter, der giver dig mulighed for at bruge f.eks. en navigation. Normalt koster navigation i biler flere tusindvis af kroner at installere. De skal desuden opdateres, hvor du altid har den nyeste version i Apple Carplay.

Du kan også let tjekke dine beskeder på din smartphone direkte i Apple Carplay systemet. Her kan du svare beskeder med lyd, så du ikke skal skrive på telefonen, mens du kører bil.

Apple Carplay har også et omfattende lydsystem, så du let og smart kan afspille musik fra din enhed i bilen.

Hvor kan du købe Apple Carplay til din bil?

Det er ikke alle ældre og nyere biler som har mulighed for at kunne få Apple Carplay. Du bør derfor undersøge om det er kompatibel med din bil. Du kan både se om det passer til din bilmodel og, hvad det koster hos carvision.dk.

Flere Nyheder