Tag et forbrugslån i en butik

17 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

I dag har du som låneansøger flere muligheder for at tage et forbrugslån. Du kan vælge at ansøge i din traditionelle bank. Her skal du dog være opmærksom på at det tager 2-3 uger før du får svar på en ansøgning. Du kan også vælge at ansøge i en online bank. En online bank er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt og du får svar indenfor få timer. Det kunne f.eks. være https://ikanobank.dk/laan.

En tredje løsning er at søge i den butik du har planer om at bruge pengene. Mange butikker her i dag en aftale med en online bank om at tilbyde deres kunder en finanseringsløsning. Selv den mindste web-shop har i dag en løsning. Mange af butikkerne tilbyder en rentefri løsning. Vær opmærksom på om den også er gebyrfri.

Rente og gebyrfrit lån

Butikkerne tilbyder rente og muligvis gebyrfri lån, da det betyder at deres kunder bruger deres penge i deres butik. Banken som stiller med finanseringen tjener deres penge ved, at der er nok mennesker der ikke betaler til tiden. Enten fordi de glemmer det eller også fordi de ikke kan. Uanset årsagen, så medfører det et relativt højt strafgebyr. Har du ikke noget problem med at betale og husker du at få betalt dine afdrag er det et godt og meget billigt lån, da det eneste du i princippet betaler er oprettelsesgebyret.

Uanset hvilke lån du vælger er det en god ide at starte med at få et overblik over din økonomi. Skriv ned hvad du har af indtægt og hvad du har af udgifter. Husk det er til dit eget brug, så der er ingen grund til at pynte på tallene. Forskellen er hvad du i princippet kan betale af på et lån i månedlig afdrag. Husk også at lægge et realistisk budget.

Flere Nyheder