Spar tid ved flytning

29 august 2018 Lykke Holzmann Søby
Spar tid ved flytning

En privat flytning er uden tvivl stressende, men man kan gøre det meget lettere og spare en masse tid ved at følge nogle enkelte regler. Og der er heldigvis flyttefirmaer privat, der kan hjælpe dig med at gøre det til en god oplevelse.

Det er en dårlig ide at blande ting fra forskellige rum. Hold ting fra et værelse i kasser adskilt fra de andre værelser, det vil spare dig en masse tid og bekymring, når du endelig pakker ud.

Under selve flytningen er det en god ide at lægge kasser, sakse, tape etc. på et og samme sted for at spare tid. Så ved du hvor du kan finde det, og du slipper for at løbe rundt i dit hjem, fordi du forlod saksen i et rum og snoren i det andet. Få eksempelvis en kasse eller en kurv til pakkeforsyninger, som du kan bære med dig fra værelse til værelse. På den måde har du det hele med dig, når du skifter opgaver

Hvis du har mange smykker, kan du med fordel bruge æggekartoner til nemt at transportere dem. Tape dem til så de er helt lukkede og intet falder ud! Brug også toiletpapirruller til pakning halskæder eller løse armbånd.

Hvis du skal demontere møbler for dit flyt, må du ikke glemme at holde alle løse skruer og bolte organiseret! Læg dem i plastikposer og sæt mærker på dem, så du ved, hvilket møbel de hører til. På den måde er de meget nemme at finde igen.

Et andet godt tip er at brug opbevaringsbakker til sæsonbestemte ting. Hvis du ikke allerede opbevarer dine sæsonbestemte i plastikkasser, er det nu du skal starte. Når du er flyttet ind, kan du nemt overføre plastikkassen til dit skab eller kælder uden at skulle pakke hele indholdet ud. Altså, flytter du om sommeren, kan du med lethed smide vinterjakkerne på loftet, i kælderen eller langt ind i skabet.

Kontakt flyttefirmaer privat i dag, så de kan hjælpe dig til at pakke som en prof!

Flere Nyheder