Online forbrugslån til ny bil, renovering af bolig eller drømmerejse

By:

Har du brug for et større forbrugslån til f.eks. renovering af boligen, en ny bil eller en drømmerejse med familien, og har banken sagt nej til at låne dig pengene? Så kan du eksempelvis ansøge om en online forbrugslån. Der findes mange låneudbydere at vælge imellem, og det kan godt betale sig at researche lidt og sammenligne priser og ÅOP for at finde det billigste lån.

Hvor kan du ansøge om et større forbrugslån?

Mange låneudbydere har et låneloft på 40.000 – 50.000 kr., men hvis du er i en situation, hvor du står og skal bruge op til 75.000 kr., så kan du eksempelvis vælge låneudbydere som Hotlån.dk eller Robotlån.dk. Hotlån.dk tilbyder lån mellem 3.000 – 75.000 kr., og du får svar i løbet af 30 sekunder, når du underskriver med NemID. Du skal være over 25 år, og du ansøger anonymt og skal ikke svare på, hvad pengene skal bruges til. Robotlån.dk tilbyder også lån til kunder over 25 år, som har fast arbejde og ikke står i RKI eller Debitor Registret. Har du en fornuftig økonomi og er du i stand til at afdrage på lånet hver måned, så er der gode muligheder for at få godkendt din låneansøgning. Når lånet er godkendt online, får du det hurtigt udbetalt i løbet af 2-10 hverdage. Nogle gange kan du vente med at betale det første afdrag, og Hotlån.dk tilbyder lige nu, at du kan få et forbrugslån, hvor første afdrag først skal betales 1. februar 2018. Det giver dig lidt mere luft i økonomien henover julen.

Hvor stort et lån har du råd til?

Før du ansøger om et forbrugslån, er det en god idé, at du gør dig klart, hvad du har råd til at låne, og hvor meget du kan afdrage om måneden. Laver du et månedsbudget og danner dig et overblik over din økonomi, så er det nemmere for dig at vide, hvor stort et forbrugslån du skal ansøge om, og hvor lang løbetiden skal være.

Posted in: lån penge