Nyd foråret under en overdækket terrasse

04 februar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Går du med planer om at få bygget en terrasse eller har du allerede en som du godt kunne tænke dig at bruge noget mere, kan du overveje at få en overdækket terrasse. Enten hel eller delvis overdækket. Du kan bruge en overdækket terrasse mere end en der ikke er overdækket.

Du kan sidde i læg, hvis det blæser eller regner og med et tæppe er det et hyggeligt sted at sidde, når forårets første solskin kommer. Du har også mulighed for at tørre tøj ude også selv om det regner og har du planer om at grille, kan i vælge at grille under overdækket og så evt. sidde indendørs i tørvejr.

Overdækket terrasse

Få inspiration via din tømrer

Der er flere steder hvor du kan indhente inspiration i forbindelse med at få bygget en overdækket terrasse. Du kan vælge at gå en tur i naboområdet og se hvordan andres terrasser ser ud. Du kan også finde godt med inspiration på nettet og sidst, men ikke mindst kan du spørge din tømrer. 

Udover at han er uddannet til rent praktisk at bygge din overdækket terrasse, har han også en stor viden om de forskellige former for træ du kan få den bygget i. Han vil også kunne rådgive dig med hensyn til størrelse. For det er heller ikke optimalt hvis den ender med at gøre din bolig mørk. Det er også vigtigt at den ikke bliver for stor. Med eller uden overdække. 

Mange vælger at deres terrasse skal ligge i forlængelse med deres hus, så det er nemt at komme ind og ud, men det kan også være en mulighed at lægge den et andet sted i haven. Her kan den måske tjene som shelter og i kan bruge den til at sove i i løbet af sommeren, når vejet er godt og lunt.

Flere Nyheder