Malerfirma i Kokkedal: sådan sparer du penge

03 august 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er aldrig rart at skulle sige farvel til medarbejdere, og man har stadig den frygt ved, at ens arbejde bliver overtaget af robotter eller automatiseret på anden vis.

Men det smarte kan så være, at hvis man aldrig har haft folk ansat til at tage sig af nogle givne opgaver, så bliver man aldrig nødt til at fyre dem – fordi man i forvejen har valgt en automatiseret løsning.

Den slags vil vi beskrive i denne artikel med det konkrete eksempel, at man et er malerfirma i Kokkedal ligesom dem her eller andre: https://malerkanonen.dk/malerfirma-kokkedal/ 

Man har jo specialiseret sig i at kunne male og lave alle de lignende opgaver, så man gider ikke bruge tid på sådan noget som bogføring, fakturering med videre, selvom det er en nødvendighed for langt de fleste firmaer. Og visse ting er der jo krav om at få udført såsom et årsregnskab.

Derfor ansætter man nogle gange alt fra sekretærer, der skal hente opgaver ind, til en bogføringsafdeling og måske endda en til at tage sig af SoMe-opgaver.

Det sidste kan man godt holde fast i, fordi det er moderne og er med til at gøre, at man fanger kunder på en moderne måde.

Men det andet kan faktisk udfases fra start af, så man ikke behøver have det ansat og således kan spare penge på de områder.

For mange ting foregår digitalt nu om dage, så man ikke behøver gøre det manuelt, og her tænker vi ikke bare på, at man kan få udregnet mange ting på en computer, men simpelthen have programmer til at stå for at lave fakturer med videre for en.

Der findes gode slags af den type på nettet, som ikke koster særligt meget – og specielt mindre end en ansat person.

Sådan noget som revisor skal man da heller ikke have ansat til andet end freelance-opgaver, så man kan spare penge på det område også.

Flere Nyheder