Lav en cremet kartoffel porre suppe

17 marts 2022 Silje Hansen

advertorial

Med en suppe går du aldrig helt galt i byen. En suppe er både lækker at spise og er hyggeligt særligt i de koldere måneder. En suppe kan du lave i mange forskellige varianter og smage. Her er det med at finde en suppe, som du godt kan lide og som din familie sætter pris på. 

Hvis ikke du har prøvet en kartoffel porre suppe før, er det klart værd at prøve. Det er noget som hitter både hos voksne og børn. Det er også en lækker måde at få integreret grøntsager ind i maden, hvis dine børn skal lære at spise kartofler eller porrer. 

Sæt dit personlige præg på en kartoffel porre suppe

En kartoffel porre suppe lyder måske simpel, men det er som regel også nok for at server en velsmagende aftensmad, hvis du har en travl hverdag. Fordelen ved at lave suppe er også, at du let kan opdele det i portioner og fryse det ned til en anden dag. 

Kartoffel porre suppe

Hvis du ønsker at pifte suppen lidt op, kan du lave en kartoffel porre suppe i forskellige variationer. Her kan du for det først justere mængden af kartofler, porrer eller fløde, så det passer til din smag. 

Du kan også vælge at smide lidt løg ned i suppen eller bruge mælk i stedet for fløde. 

Hvis du synes suppen mangler saft og kraft, kan du vælge at tilsætte en grøntsagsbouillon. Du kan også vælge at toppe suppen med drys af baconstykker.

Find en simpel opskrift på en kartoffel porre suppe

Er du i markedet for at finde en simpel og nem opskrift på at lave en kartoffel porre suppe, kan vi varmt anbefale dig at besøge https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/5610/kartoffel-porre-suppe. Her finder du både en klassisk opskrift på en kartoffel porre suppe samt inspiration til mange andre hverdagsretter, som du kan lave i en travl hverdag. 

Flere Nyheder