Klikko tilbyder SEO og linkbuilding af højeste kvalitet

By:

For virksomheder er det altafgørende med en god placering i søgerresultaterne, hvis de gerne vil være synlige online. Derfor søger mange virksomheder hjælp hos forskellige AdWords- og SEO firmaer, som kan hjælpe dem med søgeoptimering og linkbuilding, så de får en topplacering hos Google og dermed bliver synlig for kunderne. Det får trafikken til at stige på hjemmesiden og øger salget, samtidig med at virksomheden kan brande sig selv online. For at AdWords og SEO firmaer kan udbyde denne service, er det dog altafgørende, at de har de fornødne ressourcer til at tilbyde deres kunder SEO og Linkbuilding af højeste kvalitet. AdWords og SEO firmaer kan spare penge ved at indgå et eksklusivt samarbejde med virksomheden Klikko, som tilbyder SEO, Linkbuilding og blognetværk til favorable priser.   

Få ’hele pakken’ hos Klikko

Hos Klikko kan AdWords- og SEO firmaer købe ressourcer inden for SEO, linkbuilding og blognetværk, som de leverer videre til deres kunder. Klikko har udviklet en platform/software, som gør det muligt for deres samarbejdspartnere at opnå store tidsbesparelser, når de løser opgaver som linkbuilding for kunderne. Platformen er integreret med søsterselskabet Wordpens.com, som er et netværk på mere end 70 skribenter, der leverer alle slags unikke tekster. Hos Klikko er det altså muligt at få ’hele pakken’ med adgang til blognetværk, administration og linkbuilding samt eksklusive rabatter på op til 50 % på tekstarbejde. Det gør det nemmere for AdWords og SEO firmaer at udføre deres arbejde, uanset om de er en erfaren eller nystartet virksomhed.

Den største linkbuilding ressource i Danmark

Klikko er etableret af to partnere, som begge to har mere end 10 års erfaring med SEO og digitale medier. De har opnået meget erfaring ved at arbejde for både små og mellemstore firmaer, nationale såvel som internationale brands, og de har planlagt og effektueret SEO strategier med udgangspunkt i firmaernes målsætninger og budgetter. Ambitionen er fremadrettet at være leverandør til professionelle AdWords eller SEO firmaer og især kunne hjælpe med ressourcer omkring linkbuilding, for det er typisk der, hvor firmaerne er udfordret. Klikko arbejder på at forblive den største linkbuilding ressource i Danmark og andre strategisk udvalgte lande. Hos Klikko får I både de allerbedste produkter og den allerbedste rådgivning i forbindelse med køb af SEO, Powerlinks eller blognetværk. Vil I som AdWords eller SEO firma gerne høre mere om, hvad Klikko kan hjælpe jer med, så kan firmaet kontaktes på https://www.klikko.dk/.

Posted in: seo