Hvorfor skal jeg vælge en Herman Miller Setu?

21 juni 2021 Astrid Pedersen

Hvis du ønsker dig en rigtig lækker kontorstol, som understøtter din krop og dit sæde, mens du udfører kontorarbejde, kan du med fordel vælge en Herman Miller Setu kontorstol.

Du kender måske den legendariske Herman Miller Aeron kontorstol som har vundet adskillige priser og stadig den dag i dag betragtes som værende en af de bedste kontorstole i verden. Den temmelig imposante Herman Miller Aeron kan godt fylde lidt rigeligt i landskabet – især hvis det handler om at indrette hjemmekontor i din private bolig.

Her vil en Herman Miller Setu kunne udfylde rollen perfekt. Herman Miller Setu kan prale af et noget mere diskret design som stadig opfylder samtlige krav til komfort og ergonomi.

En Herman Miller Setu besidder elegante linjer og en enkelt og raffineret layout i sæde og ryg uden at nærme sig Herman Miller Aerons dimensioner. Du vil sagtens kunne få en Herman Miller Setu til at passe ind i din stue eller i dit arbejdsværelse uden at den kommer til at dominere hele rummet. Og så sidder du fantastisk hele arbejdsdagen igennem.

Er en Herman Miller Setu dyr?

Måske bekymrer du dig noget om prisen på din nye kontorstol. En Herman Miller kontorstol er ganske rigtig ikke helt billig hvis du køber den fra ny. Men den gode nyhed er her at du kan finde den lækre Herman Miller Setu kontorstol i en brugt version, sat flot i stand og stående som ganske ny, hos ValueShop.

ValueShop er en dansk virksomhed som har specialiseret sig inden for opkøb og istandsættelse af især Herman Miller kontorstole. Med en refurbished Herman Miller Setu fra ValueShop er du garanteret en stol som er rigtig pæn og som sagtens kan holde i mange år endnu.

Du kan læse mere, og finde din nye Herman Miller Setu kontorstol i den online shop på hjemmesiden ValueShop.dk.

Flere Nyheder