Guide: Hvordan du skal vælge de rette Mads Z-smykker

01 oktober 2021 Miranda Denise Rendboe
image

Hvordan vælger jeg de rette Mads Z smykker?

 

Mads z-smykker består af minimalistisk, rent og enkelt design, som er klassisk og tidsløst. Derved behøver du ikke tænke for meget over skiftende trends. Passer du godt på den smykker, kommer de også til at vare i meget lang tid. Smykkerne er helt generelt af god kvalitet, da de er lavet af gode materialer, desuden er der en masse at vælge i mellem.

Noget af det specielle ved smykkerne er, at de er lavet af genbrugt sølv og gulv. Desuden bruges der kun danske leverandører og så er det selvfølgelig en autoriseret forhandler. 
Der er oftest rabat, hvis du køber online, og du kan selvfølgelig stadig få de sendt til butikken, så det kan afhentes der. 

 

Så hvordan får jeg lige valgt det ringe smykke?

Du skal finde ud af, om smykket skal bruges til hverdag eller specielle begivenheder. Hvorfor er dette så vigtigt? Det er simpelthen for at findes ud af stil, men også mindst holdbarhed. Skal smykket bruges til hverdag, skal du ikke vælge forgyldt. Vælg istedet ren sølv eller guld. Guldringene kommer f.eks. i både 8 og 14 karat guld. 

Der findes forskellige serier af smykker, indenfor mads Z smykker, der er bl.a. Rainbow, som har sten i regnbuens farver. De kan altså pifte et outfit op eller matche et farverigt outfit, hos Mads Z er der øje for mode. Denne serie kan altså også bruges til hverdag, men det kommer også an på din personlighed og attitude, det du gerne vil udstråle. 

Circus-serien findes også i forskellige farver og med ægte ædelsten. Det er moderne at bære ringe på flere fingre, her er der også mulighed for kombination af farver. Dette kan give et bestemt look, alt efter, hvad man går efter. Det kan kombineres med halskæder, armbånd osv., enten fra samme serie eller en anden, for at tone booket op eller ned. 

Flere Nyheder