Gå trygt til tandlæge i Gladsaxe

17 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Det er vigtigt at have god kontakt til en tandlæge som kan påtage sig opgaven med rensning af dine tænder en eller to gange om året. Og det er en god idé at vælge en tandlæge nær din bopæl.

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Gladsaxe?

Er du bosiddende i Gladsaxe, Søborg, Herlev eller nærmeste omegn hedder din lokale tandlægeklinik TandlægeTeamet. TandlægeTeamet har igennem flere år hjulpet borgere i Gladsaxe til at bevare deres blivende tandsæt hele livet igennem.

Hvis du også ønsker den bedste hjælp til at holde dine tænder flotte og funktionelle igennem de næste mange år kan du med fordel vælge at lade TandlægeTeamet forestå dine årlige eller halvårlige tandrensninger samt kontrol eftersyn af tænder og tandkød.

image

Med hjælp fra TandlægeTeamet øger du dine chancer for at bevare dit smil smukt og intakt resten af livet. Og med de regelmæssige tandlæge besøg undgår du langtrukne, dyre og smertefulde behandlinger.

Få hjælp hos TandlægeTeamet i Gladsaxe når skaden er sket

Skulle du have været så uheldigt at have pådraget dig et hul i en tand kan TandlægeTeamet hjælpe dig med at begrænse skadens omfang. De dygtige og erfarne tandlæger fra TandlægeTeamet vil kunne rense hullet op og sørge for at det bliver lappet behørigt ved hjælp af en plast fyldning.

Hvis tandkronen har lidt så stor skade at den ikke kan reddes kan TandlægeTeamet erstatte den med en kunstig en af slagsen. Og hvis tanden helt må væk er det muligt hos TandlægeTeamet at få fremstillet og isat et tandimplantat.

Der ud over kan TandlægeTeamet hjælpe dig med at standse udviklingen af parodontose gennem regelmæssig dybderensning af dine tandlommer. Og har du en visdomtand som generer kan TandlægeTeamet fjerne denne ved hjælp af kirurgi eller udtrækning.

Du kan læse mere om TandlægeTeamet, og bestille tid til din første konsultation i klinikken på dennes hjemmeside tandlaegeteam.dk

Flere Nyheder