Find det bedste tilbud på gulvafslibning nær dig

29 maj 2021 Astrid Pedersen

Hvis du netop har købt hus eller lejlighed, og gulvene i din nye bolig er beklædt med ægte træværk, kan du faktisk betragte dig selv som heldig. Huse og lejligheder med ægte trægulve er nemlig i utroligt høj kurs på det danske bolig marked. Dette gælder i særdeleshed hvis der er tale om originale trægulve.

Et originalt trægulv er kendetegnet derved at det er lagt i forbindelse med opførelse af bygningen og derfor passer perfekt til selve boligen. Du ser for eksempel de elegante og charmerende sildebens parketter i herskabslejligheder og patricier villaer, lige som massive skibsplanker i eg pryder de hyggelige gamle huse i Danmarks historiske fiskerlejer. Og i byerne kan du finde de karakteristiske bræddegulve som er typisk for store og små lejligheder.

Hvad stiller jeg op med det grimme og slidte trægulv?

Selv om dit trægulv bærer præg af mange års – og måske endda årtiers – daglig slitage bør du ikke fortvivle. Gulvet vil ikke, medmindre det selvfølgelig er svært beskadiget, have mistet sin værdi.

Et ægte massivt trægulv vil kunne fremstå utroligt grimt og trist i overfladen og stadig være gennemgående sundt og intakt. Og du vil med stor sandsynlighed kunne få gulvet rigtig pænt igen.

Til dette formål bør du alliere dig med et professionelt gulvfirma. Her finder du dygtige faglærte gulvmænd som har stor ekspertise inden for gulv behandling. En kompetent og rutineret gulvmand vil hurtigt kunne vurdere om dit trægulv er bedst tjent med en gulvafhøvling, eller om det blot er en gulvafslibning der skal til for at få det til at stråle på ny.

Med en gulvsliber til hjælp vil din gulvafslibning blive udført til UG med kryds og slange. Og med den rette efterbehandling vil det gamle trægulv komme til at stå som var det ganske nylagt.

Læs mere om gulvafslibning på hus-tips.dk

Flere Nyheder