Få hjælp til at få erstatning

By:

Har du været involveret i en trafikulykke der har givet dig mén? Er du i tvivl om hvordan du får erstatning, hvor meget du er berettiget til og hvor længe du kan kræve den? 
For mange mennesker der har oplevet en trafikulykke, føles det at lære sine rettigheder om erstatning at kende som at navigere rundt i en jungle. 

Har du styr på, om du kan få erstatning ved en soloulykke, hvis du som fodgænger bliver ramt af en bil eller hvis du har været i en ulykke med en flugtbilist?

Trafikulykker er én af årsagerne til at flest mennesker i Danmark kommer til skade, og derfor findes der dygtige erstatningsadvokater med speciale i lige netop erstatningssager i forbindelse med trafikuheld. 

Det kan være kompliceret at starte en erstatningssag, der både kræver dokumentation og et godt kendskab til praksis.

Hvis du føler at du har brug for at få vurderet din sag af en professionel erstatningsadvokat, tilbyder Hviid Advokater en gratis og uforpligtende sagsvurdering via deres hjemmeside af en advokat der har speciale i personskade i forbindelse med trafikulykker.
Hvis de vurderer at du er berettiget til en erstatning og de kan hjælpe dig med at opnå den, vil de tilbyde at føre sagen efter ‘no cure – no pay’-princippet.
Det betyder de ikke opkræver betaling for at behandle sagen, hvis der ikke bliver udbetalt en erstatning.

En god erstatningsadvokat vil hjælpe dig med at få overblik over din situation, og hvad du har krav på. Han kan også hjælpe dig med at forstå alle de begreber og udtryk der uværgerligt vil dukke op.

På Hviid Advokaters hjemmeside er det også muligt at finde artikler om spørgsmål som forældelse af erstatningssager, erhvervsevnetab, behandlingsudgifter og méngrader. Man kan også se en overskuelig oversigt over et eventuelt sagsforløb. Du kan udfylde et skema online for at blive kontaktet af en specialist fra Hviid Advokater og få en gratis vurdering af din sag.
Skemaet består af otte spørgsmål om ulykken, der vil hjælpe advokaten med at vurdere din mulighed for at få erstatning. 

Mange danskere, der har været involveret i trafikuheld, snyder sig selv hvert år, fordi de ikke kender til reglerne omkring erstatning. Benyt dig derfor af muligheden for at blive bistået af en dygtig og professionel erstatningsadvokat med mange års erfaring og gode resultater i sager vedrørende trafikuheld – ikke kun i forhold til at opnå erstatning, men også i forhold til at opnå den størst mulige erstatning.

 

Posted in: Uncategorized