Få hjælp af en advokat, hvis du selv vil sælge din bolig

By:

Der kan være mange penge at spare, hvis du selv står for at sælge dit hus. Mægleren tager sig typisk godt betalt for det, og hvis du kan se nogen lunde objektivt på dit hus og har en sælger i maven, kan du derfor spare mange penge på den måde. Det er derfor en god ide at overveje, hvis du gerne vil spare nogle penge. Der er dog mange juridiske ting at holde styr på, og det er derfor også en god ide at få en advokat ind over, der kan hjælpe med at udforme en købskontrakt, hvor der er styr på alle tingene. Hvis den ikke bliver udformet ordentligt, kan det nemlig give problemer for både køber og sælger.

Hvis du leder efter en advokat i Kolding, kan du få god hjælp hos Hviid Advokater. De har mange års erfaring med at hjælpe deres klienter med køb og salg af bolig og kan helt sikkert også hjælpe dig med det. De har god erfaring med boligmarkedet i Kolding og ved, hvad der rør sig i byen.

Når du selv står for at sælge din bolig, kan din advokat også hjælpe dig i forhold til, hvad du egentlig kommer til at hæfte for. Er det dig eller den nye ejer, der er ansvarlig for at lægge et nyt tag? Hvis der er problemer med fundamentet, er det så noget, som du kan blive holdt økonomisk ansvarlig for? Der er mange spørgsmål i forbindelse med en hushandel, og dem kan en advokat nemt og hurtigt besvare for dig. Normalt vil du have en ejendomsmægler til at hjælpe dig, men den mulighed har du jo af gode grunde ikke, når du selv sælger dit hus eller din lejlighed.

Fordelene ved det er dog også meget store. Du sparer ikke kun penge, du kan også spare tid. Når du skal have en ejendomsmægler til at sælge, er du afhængig af, at ejendomsmægleren for eksempel har tid til at vise dit hus frem. Hvis der er nogle interesserede købere, der ikke har mulighed for at komme til åbent hus, kan det blive besværligt for dem at komme ellers. Når du selv sælger dit hus, styrer du, hvornår du vil have interesserede købere på besøg. Hvis der er nogle, der gerne vil komme tirsdag aften, og du kan få huset solgt der, er der jo ingen grund til at vente til søndag formiddag. Når du skal sælge dit hus, vil du jo gerne have det gjort hurtigst muligt.