Excel kurser – en investering i vækst

By:

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal indkøbe nyt og smart software for at sætte skub i sagerne, når det handler om såvel virksomhedens vækst som dens daglige drift? Så kan det godt være, du skal genoverveje dit standpunkt. Al er faring viser, at en investering i nyt software ikke vil kunne betale sig, hvis ikke medarbejdernes kompetencer kan følge med. Nøglen til udvikling og effektivisering ligger i uddannelse af medarbejderne. Og hvorfor ikke tage udgangspunkt i et system, som virksomheden i forvejen er i besiddelse af, og som alle med en Microsoft Office pakke har adgang til?

Kurser i Microsoft Excel – når virksomheden skal opgraderes

Hvis du virkelig ønsker at flytte nålen hvad angår optimering af arbejdsprocesser samt nytænkning af eksisterende procedurer, er det vigtigt, at du ruster dine medarbejdere til at arbejde kreativt og innovativt med eksisterende redskaber. Microsoft Excel er en applikation, som følger med i Microsoft Office pakken, og til hvilken alle medarbejdere i en virksomhed, som benytter denne, derfor har adgang. Langt de fleste mennesker kender Microsoft Excel, selv om de måske ikke kender til udnyttelse af samtlige smarte features og funktioner i den alsidige applikation.

Mestrer man først Microsoft Excel inden for sit arbejds område, er der nærmest ingen grænser for hvad man kan udrette. Microsoft Excel kan anvendes til såvel ganske simple regnearks funktioner (addition, subtraktion, multiplikation, division) som til udfærdigelse af grafiske repræsentationer samt manipulation af tabel data. Du kan bruge Microsoft Excel til endog særdeles avanceret databehandling, eventuelt i samarbejde med T-SQL eller Visual Basic. Og så kan Microsoft Excel tilpasses til anvendelse inden for et hvilket som helst arbejds område, som opererer med data, og dermed blive et utroligt nyttigt redskab til udførelse af de daglige opgaver.

Du kan finde en bred vifte af Microsoft Excel kurser til medarbejdere på alle niveauer hos 4D.dk

Posted in: excel kurser