En seng med opbevaring giver mere plads derhjemme

25 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Den her artikel henvender sig generelt til mennesker, der bor på mindre arealer, hvilket kan være studerende, hjemmeboende med få kvadratmeter eller folk i større byer, hvor hvert areal er dyrt, så man bor småt.

Men andre mennesker kan sådan set også være med her og få noget ud af vores artikel.

Du kender måske begrebet med en sovesofa, hvor du har en seng, der kan foldes sammen til en sofa, så du reelt set har to møbler i et møbel, hvorfor det fylder mindre derhjemme, end hvis man skulle have både en sofa og en seng som hvert sit møbel, og det er trods alt også billigere.

Desuden er det lettere at flytte blot ét møbel end to, når der er grund til at flytte rundt.

Køber man sådan en god sovesofa, så kan man også føle velbehag i den som både sofa og seng, hvor man ikke bare må tage til takke.

Sengen til opbevaring giver dig mere albuerum i hjemmet

Nogle af disse sovesofaer kan man så også bruge til at lægge ens sengetøj ned i, for man skal jo gerne gøre den parat hver dag, hvilket er godt for især unge mennesker at lære at tage ansvar på den måde.

Men faktisk findes der også sådan en slags seng med opbevaring, der ikke er en sovesofa, men hvor man også kan lukke den op og lægge ting derhen.

Det åbenlyse er at bruge den som pladsen til at lægge sengegrejet ned i, når man ikke skal bruge det, eller have reserveudgaven af det liggende dernede.

Men man kan også jo også bruge hulrummet til at have noget af ens tøj dernede, gemme julegaver eller have noget af ens udstyr liggende, som man bruger sjældent – eller som ens børn bare ikke må finde…

Der er mange muligheder her, og man får mere plads at boltre sig på på den måde.

Flere Nyheder