Backlinks af høj kvalitet fra Klikko.dk

By:

 

Hvis du er marketingsansvarlig i din virksomhed, eller måske selvstændig erhvervsdrivende med online baseret salg af produkter eller ydelser, har du brug for en digital marketingsstrategi med en høj ROI. Alt for mange er ikke erfarne nok med brugen af værkstøjer som Google Analytict, Google Search Console og andre nyttige redskaber, som kan være utroligt effektive, men som i uerafrne hænder i bedste fald producerer nyttesløs data, i værste fald er direkte vildledende. Og når det kommer til SEO, er der endnu færre, som har tilbundsgående viden om, Hvad der konstituerer god SEO, og hvad der er – populært sagt – en fis i en hornlygte.

 

SEO – Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering – er ikke en statisk størrelse, som man laver én gang for alle, og som bare bliver stående i al evighed. For ikke så mange år siden kunne man lave SEO på sin website eller webshop ved blot at oversvømme sin brødtekst og sine meta tags med keywords. Den finte har Google luret for længe siden, og de avancerede søge algoritmer har for længst lært at skille fårene fra bukkene. SEO handler ikke om at få sin website øverst i Google for enhver pris – det handler om at vise Google, at man har noget relevant at tilbyde, og være meget klar i mælet derom. Google vil til enhver tid foretrække at vise sine ”kunder” sider med indhold, der er relevant for dem. Hvis de ikke får vist relevant indhold på deres søgninger, vil de jo hellere benytte en anden søgemaskine.

 

På samme måde vil såvel kunder som Google gå i en stor bue udenom din webshop, hvis den ikke har noget relevant at tilbyde, og skilter ordentligt med det. Og derfor er onsite SEO et vigtigt element i den overordnede SEO strategi.

 

Hvad der har vist sig endnu vigtigere – og ikke bliver mindre vigtigt i fremtiden – er god linkbuilding. Kvalitetslinks til din side tæller i Googles øjne på samme måde som god ”mund-til-mund”-aftale tæller i den fysiske verden – meget bedre end kunstige reklamer. Hos Klikko.dk får du udelukkende linkbuilding baseret på kvalitets backlinks fra websites med høj rating og autoritet hos Google. Klikkos backlink netværk tæller udelukkende danske domæner med danske ip-adresser, hvilket i sig selv er en væsentlig parameter i Googles kritiske øjne. Samtidig er samtlige websites på domænerne i sig selv SEO optimerede, og skribenterne, som leverer blogindlæggene, nøje udvalgt efter strenge kvalitetskriterier.

 

Posted in: linkbuilding