Asfaltfirmaer er blevet mere udbredte

03 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det har fyldt en hel del, når man skulle udlægge asfalt i gamle dage, og man havde ikke de samme maskiner eller for den sags sikkerhedsforhold, som man har nu om dage.

Det kunne ligne en hel fabrik, der blev sat ud på vejen, hvor der skulle lægges asfalt, så det var nemmere at lukke hele vejen, når man skulle have asfalten lagt ud.

Nu om dage kan man som regel nøjes med at lukke i den ene kørselsretning på vejen, eller man sætter en midlertidig færdselstavle op, så man kan lade trafikken komme fra begge sider på skift.

Asfalten var heller ikke så god, som den er nu, hvor den ikke var sammensat af de samme materialer, og man havde heller ikke styr på, hvordan man udlagde den godt nok.

Sådan noget er en helt anden sag i dag, hvor man kan have sådan et firma som https://pankas.dk/ til at gøre det.

Asfaltfirma

Der er sket en eksponentiel udvikling i antallet af asfaltfirmaer

Det var begrænset, hvor mange firmaer man i gamle dage havde til at lægge asfalt ud, og man skal også tænke på, at der ikke var så meget marked for det.

Men der skete hurtigt en udvikling i, hvem der havde brug for asfalt, og det medførte så også, at man kunne lave bedre asfalt meget hurtigere.

Så har man med tiden fået det nævnte firma til, som der kan lave asfalt, og her kan man få lavet små stier med asfalt, eller det kan være de store kørebaner, som man skal have belagt med asfalt – det kan de også klare.

Det kan også være et sted, hvor man vil have udskiftet asfalten, fordi den bare er blevet for slidt, hvilket jo sker med tiden uanset hvad.

Men asfalten skal jo lægges, man ser den jo sjældent sløjfet, hvor den allerede har været.

Flere Nyheder